TV INTERVJU

PREDSJEDNICA O MILANOVIĆU 'Za večerom je sjedio sam za stolom. I ja sam se nekako, neću reći sažalila i imala potrebu doći i sjesti s njim'

 
Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović
 Neja Markičević, Boris Kovačev / CROPIX

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović danas je dala veliki intervju N1 televiziji.

U emisiji "Točka na tjedan" govorila je o nizu tema, a na upit novinarke kako Zoran Milanović "stalno govori da se ona okružuje lošim društvom" odgovorila je sljedeće:

- Pa ne znam kakvim se društvom on okruživao, obzirom da kad je bio u jednoj od država članica Inicijative, imala sam ga prigodu gledati više puta u njegovim javnim nastupima. To je bilo sve skupa blijedo, nepripremljeno, improvizirano, besmisleno. Toj je državi, recimo, rekao da su istovremeno i prokleti i blagoslovljeni i onda je to elaborirao dalje.

Za večerom je sjedio sam za stolom, da sam se i ja nekako, neću reći sažalila, ali imala potrebu doći i sjesti s njime. Dakle, njemu je vjerojatno problem više snalaženje u nekakvom okruženju koje nije vezano za ovaj prostor od žice koju sam spomenula i koje je on glavni inicijator svojom politikom, pogled na ovaj prostor. Neću komentirati društvo, ja nikada ne govorim ni za koga da je loše društvo, svatko dokaže kakav je, ali Hrvatskoj je mjesto u srednjoj Europi, u Europskoj uniji, u NATO-u, a prije svega hrvatski interesi.

Opširnije o svemu što je predsjednica danas rekla pročitajte OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 20:29