JORDAN BELFORT

Pravi vuk s Wall Streeta dolazi u Zagreb: ‘Podučit ću vas o najboljim stvarima u prodaji, poduzetništvu i igri uspjeha‘

Riječ je o regionalnoj konferenciji koja okuplja vrhunske prodavače i predavače, kruni Prodajnog mindseta

Jordan Belfort

 Screenshot YouTube Saša Tenodi

Danas jedan od najpopularnijih i najkontroverznijih svjetskih motivacijskih govornika, a nekada broker i vuk s Wall Streeta, Jordan Belfort, po čijim je memoarima nastala i holivudska ekranizacija s čak pet nominacija za Oscara, najavio je video porukom svoj dolazak u Zagreb.

„Hej, ljudi ja sam JB, pravi Vuk s Wall Streeta! Uzbuđen sam što mogu najaviti da dolazim u Zagreb i Hrvatsku, gdje ću uživo održati predavanje na konferenciji ‘Wolf strikes again‘, koju organizira Prodajni mindset, 17. studenog 2023.! Podučit ću vas o svim svojim najboljim stvarima u prodaji, poduzetništvu i igri uspjeha, o svemu što trebate da biste podigli svoj posao i svoj život na veću razinu. Nabavite svoje ulaznice sada i vidimo se u Zagrebu!‘‘, poručio je Belfort u videu snimljenom u povodu ovog najiščekivanijeg poslovnog događaja u regiji nakon 2007. i posjeta pokojnog Jacka Welcha, jednog od najpoznatijih menadžera 20. stoljeća, Zagrebu.

Podsjetimo, riječ je o regionalnoj konferenciji koja okuplja vrhunske prodavače i predavače, kruni Prodajnog mindseta, jedinstvenog koncepta evenata, edukacije i networkinga osmišljenog kako bi pomogao u unaprjeđenju prodajnih vještina, iz kojeg stoji već uigrana ekipa - iskusni predavači, komunikatori i edukatori Saša Tenodi i Vedran Sorić uz podršku poznatog poduzetnika Ognjena Bagatina.

Prodajni mindset sada dovodi čovjeka koji otvoreno progovara o svojem sukobu sa zakonom, nužnosti poslovne etike i cijeni koju je platio kada ju nije imao te važnosti učenja na pogreškama koje je napravio tijekom 1990-ih. Uz Belforta, kroz iduće mjesece bit će poznati i ostali sugovornici na konferenciji, a poslije predavanja sudionike očekuju i tematski party, kao i gosti iznenađenja. Cijena early bird kotizacije iznosi 319 eura, odnosno 49 eura za online sudjelovanje na konferenciji, zaključno do 30. lipnja, nakon čega će cijene rasti iz mjeseca u mjesec.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na prodajnimindset.com, a ulaznice je moguće kupiti na entrio.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:49