KULTNI STRIP

Potvrdio da je Pantovčak izdao priopćenje s citatom iz Alana Forda: ‘Drago mi je da ste skužili‘

‘Pitanje je što je Trump čitao uopće, Alana Forda nije sigurno‘, konstatirao je Milanović
Zoran Milanović

Iz Ureda predsjednika nedavno su, na upit Jutarnjeg lista o njegovom radnom rasporedu na dan konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora, poslali cinično intoniran odgovor u kojem su korištene fraze iz - Alana Forda.

- Prije, za trajanja i nakon konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora predsjednik Republike bio je u Uredu PRH gdje je imao radne i službene sastanke. Kretanje službenih vozila Ureda PRH ne možemo komentirati jer je njihovo kretanje u nadležnosti UPPS-a, ali njihov izlazak izvan Ureda PRH ne znači da je uvijek u njima i predsjednik Republike. Želite li fotografirati predsjednika Republike na rečenoj lokaciji možete to učiniti svakog šestog petka u mjesecu od 12 do podne. Bilo bi to moguće i češće kada lokal ne bi bio napučen visokim dužnosnicima Vlade i članovima njihove obitelji iz neposredne okolice, odgovorili su nam iz Ureda predsjednika na upit koji smo poslali nakon što je naš fotoreporter snimio službeno vozilo predsjednika Zorana Milanovića pred njegovim omiljenim restoranom 'Tač'.

Kada spominju 'svaki šesti petak u mjesecu od 12 do podne', izravno citiraju Broja 1, lika iz kultnog stripa Maxa Bunkera, koji upravo to govori Bobu Rocku u jednoj od njihovih čuvenih konverzacija.

image
Alan Ford

Da je Alan Ford uistinu bio referenca u odgovoru Jutarnjem, u nedjelju je potvrdio i sam Zoran Milanović novinarki televizije N1 Nataši Božić Šarić u velikom intervjuu u njezinoj emisiji 'Točka na tjedan'.

- Drago mi je da ste skužili Alana Forda - kazao joj je.

Na njezinu konstataciju da izgleda kao da mu je uzor Donald Trump, Milanović je uzvratio: - Nije, pitanje je što je Trump čitao uopće, Alana Forda nije sigurno - kazao je Milanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. studeni 2022 07:35