VELIKA ŠKRTICA

Ponekad imate osjećaj da ste prevareni? Prvo provjerite kapu za tuširanje, jogurt i sok od naranče...

Istražili smo koje su glavne razlike između hotela s tri i četiri zvjezdice i kako možete po detaljima prepoznati jeste li dobili ono što ste platili

Soba u 4 zvjezdice mora imati 26 kvadrata

image

Soba u 4 zvjezdice mora imati 26 kvadrata

Ne boravim često u hotelima s četiri zvjezdice, ali jedna me čitateljica nedavno suočila s fotografijama hotela kojeg su joj prodali pod ovu kategoriju, a za koju je sumnjala da ispunjava uvjete.

Iskreno, fotke su doista bile strašne - posteljina s rupama, u kupaonici plastične čaše, razvaljeni laminat na podu, na doručku najjeftiniji sir u listićima i slično. Ne bi nitko rekao niti riječ da noćenje nije koštalo 129 eura po osobi, a da zauzvrat, nakon što je doručak gotov, do sljedećeg dana u hotelu ne možeš kupiti niti kavu jer nemaju bar niti nikakvu drugu ugostiteljsku uslugu.

To nas je ponukalo da malo istražimo i snimimo video u kojem se jasno vidi koja je razlika između hotela nižih kategorija i četiri zvjezdice - koje sve dodatne usluge takav hotel mora imati, kakve su propozicije soba, što sve u njima mora biti od opreme i kakav mora biti doručak.

Priznajemo, mnogo od toga nismo znali - recimo, da ovisno o kategoriji hotela postoji razlika u duljini trajanja doručka, da je jogurt obavezan tek u određenim kategorijama, da se točno broje vrste krušnih proizvoda, žitarica, sokova i jaja, a posebno su zanimljivi neki detalji u kupaonici.

U našem kratkom videu pogledajte koji su najvažniji detalji, koliko mora biti velika soba, koliko krevet - i što još morate moći napraviti bez da se iz njega maknete.


Imate prijedlog za Veliku škrticu?

Pišite na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Uključite se u Facebook grupu Velika škrtica, povežite se s najvećom zajednicom potrošača i saznajte odgovore na sva pitanja o kojima drugi šute

image

Velika škrtica

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. svibanj 2024 09:55