DAN POBJEDE

Policija se oglasila o uhićenju Skeje i HOS-ovaca: Evo zašto su umjesto na proslavi u Kninu završili u postaji

Zaustavljena je kolona vozila koja je htjela nastaviti put prema Kninu tim pravcem umjesto alternativnim preko mjesta Biskupija

Policija se oglasila o uhićenju Skeje i HOS-ovaca

 Screenshot/facebook Dugopolje.org/

Nakon što su jutros na ulasku u Knin uhićeni pukovnik Marko Skejo i veterani 9. bojne HOS-a, te spriječeni da odu na proslavu Dana pobjede, s sada se o incidentu oglasila i policija.

‘U 7,58 sati na križanju državne ceste D-33 s cestom koja vodi u mjesto Biskupija, na postavljenom prometnom punktu gdje policijski službenici reguliraju promet prema gradu Kninu radi nesmetanog odvijanja proslave VRO Oluja, zaustavljena je kolona vozila koja je htjela nastaviti put prema Kninu tim pravcem umjesto alternativnim preko mjesta Biskupija, a koje pravce je policija i ranije najavila u javnosti.

Prvi vozač u koloni nije htio poslušati upozorenje i naredbu policijskih službenika već je pokušao proći punkt u čemu je spriječen, a nakon čega su ostali vozači blokirali obje kolničke trake ceste D-33.

Radi utvrđivanja svih okolnosti događaja osobe su dovedene u prostore policije te je u tijeku kriminalističko istraživanje‘, objavila je PU Šibensko-kninska, prenosi Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:22