DRAMA U OBITELJI

Policija opkolila zgradu u Splitu, stigli i vatrogasci: ‘Čula se svađa, nešto je puklo...‘

Izgleda da je bila svađa, kažu da su se posvađali unuk i baka pa je netko zvao policiju, rekla je gospođa koja živi u susjednoj zgradi

Policija je opkolila obje strane zgrade na splitskim Pujankama

 Privatni album/Slobodna Dalmacija

Malo iza 20 sati u subotu na splitski predio Pujanke sjurila su se tri policijska kombija te jedno vatrogasno vozilo. Među policijom su i pripadnici Jedinice specijalne i interventne policije.

Vozila su grupirana pred zgradom s ulazima pod brojevima od 20 do 26, a poliicjski službenici rasporedili su se s obje strane zgrade. Prema pričama okupljenih stanara zgrada, čulo se kao da je nešto "puklo" te glasni povici iz jednog stana, piše Slobodna Dalmacija.

Iz PU splitsko-dalmatinske objasnili su zašto su izašli na teren.

- Dobili smo poziv zbog nasilja u obitelji. Prije dolaska policije jedna muška osoba pokušala je otići iz stana kroz prozor preko skele te je pala. U teškom stanju odvezen je u bolnicu. Poduzimamo sve mjere i radnje te utvrđujemo činjenice i okolnosti nastanka događaja, a također ćemo provesti očevid - izjavili su.

Gospođa koja živi u susjednoj zgradi snimila je fotografije i video te za Slobodnu Dalmaciju prepričala čemu je svjedočila.

- Izgleda da je bila svađa u obitelji, kažu da su se posvađali unuk i baka pa je netko zvao policiju. Prije nego li su oni došli, ljudi su počeli vikati da je neku muškarac pao s jednog od viših katova. Ustvari, neki su vikali da je pao, a neki da se bacio. I zamislite, pao je na grane stabla ispod prozora sa stražnje strane zgrade i to mu je izgleda spasilo život - rekla je.

Iz splitske policije kažu kako će težinu ozljeda znati nakon liječničke obrade muške osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 17:43