RADILI SU PENDRECI

Pojavio se novi video nereda na stadionu u Beču, austrijska policija reagirala je munjevito

Navodno su u sukobu sudjelovali pripadnici više navijačkih skupina zbog čega je austrijska policija morala promptno reagirati

Neredi na stadionu

 Ronald Gorsic/Cropix

Objavljen je novi video tučnjave navijača na stadionu u Beču.

Kako smo već izvijestili, unatoč sjajnoj atmosferi koja je vladala na stadionu tijekom utakmice između Austrije i Hrvatske, u samoj završnici izbili su neredi na tribinama. Austrijska interventna policija, specijalizirana baš za sportske događaje, privela je nekoliko Hrvata.

Skupina od dvadesetak navijača imala je izvješenu krpu protiv HNS-a, bilo je poznatog skandiranja "HNS pederi..." i paljenja baklji, na što su im ostali gledatelji prvo zviždali, a potom ih i gađali čašama i kovanicama.

Ovi nisu ostali dužni, reagirali su gađajući publiku ispred sebe. To je bio trenutak kad je reagirala policija s kojom su se potukli, da bi na kraju interventna privela u lisicama nekolicinu njih, a i mnogi drugi su dobili batine.

Na novoj snimci vidljivo je kako je austrijska policija u vrlo kratkom roku uspjela suzbiti nerede, a vidi se i da su navijače tukli pendrecima. Također, vidi se kako su najmanje dvije osobe bačene na pod, dok su se drugi povukli.

Drugi navijači sve to snimali su mobitelima ili i dalje pljeskali i skandirali. Navodno su u sukobu sudjelovali pripadnici više navijačkih skupina zbog čega je austrijska policija morala promptno reagirati kako bi se spriječili neredi većih razmjera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:00