‘Živana sve sazna‘

Pogledajte poruke koje su razmjenjivali Puljak, Đerek, Ivošević i Galešić: ‘Ovo nije dobro...‘

U grupi se nalazi i saborska zastupnica Centra, Marijana Puljak, koja je supruga gradonačelnika Ivice Puljka
 Jakov Prkic/Cropix

Maja Đerek, suspendirana pročelnica za splitsku gradsku imovinu, Službeničkom sudu priložila je preslike poruka iz grupe Vila Dalmacija u kojima se navodi da se trebala konzultirati s PR-om stranke Centar Juricom Galešićem i Ivicom Relkovićem, prenosi Dalmatinski portal.

U grupi se nalazi i saborska zastupnica Centra, Marijana Puljak, koja je supruga gradonačelnika Ivice Puljka. Povela se rasprava o članku objavljenom na Dalmatinskom portalu s naslovom ‘USKOK I VILA DALMACIJA: Kao osumnjičenici su označeni Andro Krstulović Opara i Ivo Baldasar.‘

‘Živana sve sazna‘, napisala je Marijana Puljak.

‘Nije saznala, piše u članku da sam joj ja odgovorila na upit. Poslali su mi ona i SD upit oko Vile‘, odgovara Maja Đerek.

U razgovor se uključuje zamjenik Bojan Ivošević: ‘SD nije poslao oko USKOK-a. A ne znam jel ok da se ovako komunicira‘

Tada odgovara gradonačelnik Ivica Puljak.

‘Mislim da je odgovor bio da se za svaki upit konzultira naš PR. Ovo su jako osjetljiva pitanja i moramo biti pažljivi oko odgovora‘, piše Puljak.

Supruga Marijana se opet uključuje.

‘Ajmo Majo prije nego odgovoriš na upite novinara provjeri s Juricom i Ivicom R kad i kako odgovoriti. Ne treba nam uvijek sve otkrivati. Treba sve planski napraviti. Nije brzina uvijek vrlina‘, napisala je Marijana Puljak.

Na kraju priložene prepiske je rečenica Jurice Galešića.

‘Ovo nije dobro. Dugoročno ćemo izgubiti sve bitke ako ovako nastavimo‘, zaključio je PR stranke Centar.

Iz prepiske se vidi da su u formiranoj grupi još Ivica Relković i zamjenik Antonio Kuzmanić.

Naime, na kraju današnjeg ročišta pred Službeničkim sudom, Maja Đerek je komentirala kako se nikada nije dovodila u pitanje njezina komunikacija s medijima. Problem je bio druge prirode.

- U navedenim porukama nije me se prozvalo jer nisam kontaktirala službu Grada, nego me se napalo jer nisam kontaktirala PR službu stranke Centar, Juricu Galešića i Ivicu Relkovića. Dakle, nikakvih primjedbi nije bilo na moje komuniciranje s novinarima, nego se želio stvoriti paralelni sustav komuniciranja s medijima - navela je Maja Đerek i priložila poruke kao dokaze na sudu, piše Dalmatinski portal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:55