ČESTITKA

Plenković: ‘Neka vas duh Pesaha upućuje na još snažnije međusobno razumijevanje‘

‘Veliki i najstariji blagdan, kojim se slavi izlazak iz egipatskog ropstva, podsjeća da je sloboda univerzalna vrijednost‘
Andrej Plenković
 Damjan Tadic/Cropix

Premijer Andrej Plenković čestitao je u subotu građanima židovske vjeroispovijesti blagdan Pesaha sa željom da ih duh Pesaha uvijek iznova upućuje na još snažnije međusobno razumijevanje i uzajamno poštovanje, osobito u ovim vremenima izazova i kušnji.

"Svim vjernicama i vjernicima židovske vjeroispovijesti od srca čestitam Pesah! Neka vam vrijeme Pashe bude sretno i veselo, ispunjeno mirom i blagostanjem", poručio je premijer u svojoj čestitki.

Veliki i najstariji blagdan, kojim se slavi izlazak iz egipatskog ropstva, podsjeća, ističe Plenković, da je sloboda univerzalna vrijednost koju svi zajedno i beskompromisno dijelimo.

"Neka nas duh Pesaha uvijek iznova upućuje na još snažnije međusobno razumijevanje i uzajamno poštovanje, osobito u ovim vremenima izazova i kušnji. Uime Vlade i osobno, želim da nadolazeće blagdanske dane provedete sa svojim obiteljima i najmilijima. Hag Pesah sameah!", stoji u čestitki premijera Andreja Plenkovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 22:20