TRAGEDIJA KOD SL. BRODA

Plenković i Milanović o nesreći: ‘U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim narodom‘

Plenković je izrazio nadu da će se ozlijeđeni putnici oporaviti, njih više desetaka koji su prevezeni u bolnicu
Zoran Milanović, Andrej Plenković
 Vojko Bašić/Cropix, Srđan Vrančić/Cropix

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je u nedjelju sućut u povodu teške nesreće prilikom slijetanja autobusa kosovskih oznaka kod Slavonskog Broda poručivši: "U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom".

"S velikom tugom primili smo vijest o slijetanju autobusa s ceste kod Slavonskog Broda u kojem je život izgubilo deset ljudi. U mislima smo s obiteljima žrtava i kosovskim vlastima i narodom, kojima izražavamo duboku sućut i suosjećanje", napisao je na svom facebook profilu.

Plenković je izrazio nadu da će se ozlijeđeni putnici oporaviti, njih više desetaka koji su prevezeni na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Izvijestio je i da su ministar zdravstva Vili Beroš i ravnatelj civilne zaštite Damir Trut krenuli prema Slavonskom Bordu kako bi se upoznali sa svim okolnostima i pružanjem zdravstvene skrbi ozlijeđenim putnicima.

Milanović: Suosjećam s vlastima i narodom Kosova

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović uputio je u nedjelju sućut u povodu teške prometne nesreće kod Slavonskog Broda poručivši kako suosjeća s vlastima i narodom Kosova.

"Suosjećam s vlastima i narodom Kosova u ovom tužnom trenutku za sve njih. Ozlijeđenim putnicima želim što brži oporavak", napisao je Milanović na svom facebooku.

Prilikom slijetanja s ceste autobusa kosovskih registracija u nedjelju rano ujutro na autocesti kod Slavonskog Broda poginulo je deset osoba.

U brodsku bolnicu zaprimljeno je 45 osoba među kojima je osam teško ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 17:57