BIVŠI PROČELNIK

Pavle Kalinić napustio Lupus zaštitu, sad je na godišnjem i razmišlja o novom poslu

Bivši pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba odlučio se na razlaz s Lupusom

Pavle Kalinić

 Srdjan Vrancic/Cropix

Pavle Kalinić, bivši pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba, koji je lanjskog kolovoza gostujući na N1 televiziji rekao da ga je karijerni put odveo u zaštitarsku tvrtku Lupus zaštita iz Varaždina s kojom je sklopio jednogodišnji menadžerski ugovor, čini se da će opet tražiti novi posao.

Kako doznajemo, nakon nedavnog skandala o kojem je izvijestio Jutarnji list, točnije da je suvlasnik Lupusa Dean Golubić (39) uhićen i pritvoren zbog sumnje da je zatočio, drogirao i silovao jednu djevojku, Kalinić se odlučio na razlaz s Lupusom i trenutačno je na godišnjem odmoru. Kamo će dalje, nije poznato.

Podsjetimo, Golubića, koji se ne smatra krivim, policija tereti za silovanje, protupravno oduzimanje slobode i omogućavanje trošenja droga na štetu ženske osobe od 2. do 3. travnja ove godine. Golubićevo se ime u kontekstu političkih stranaka prvi put moglo čuti na parlamentarnim izborima 2011. kada se kao predsjednik novoosnovane stranke Nacionalni demokrati kandidirao, no u Sabor nije uspio ući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 01:34