POTRAGA ZA ANTONIJOM

Paravinja uporno odbija detektor laži! Policija sve više sumnja u njegov iskaz

Hrvatski istražitelji će mu sutra pokazivati fotografiju po fotografiju i pitati je li to mjesto na koje je bacio Antoniju

Istražitelji su sve uvjereniji da Dragan Paravinja nije govorio istinu jer je već nekoliko puta odbio poligrafsko svjedočenje, piše Dnevnik.hr .

Hrvatski istražitelji će sutra Draganu Paravinji pokazivati fotografiju po fotografiju i pitati je li to mjesto na koje je bacio Antoniju kako bi mu onemogućili da se izvlači i odgovara kako se ničega ne sjeća.

Krka više nije jedino mjesto policijske potrage za Antonijom Bilić iako su cijeloga dana Manojlovačko jezero i područje oko hidroelektrane Miljacka pretraživale elitne antiterorističke postrojbe iz nekoliko hrvatskih gradova.

Tekst u cijelosti pročitajte OVDJE .

Ni četvrti dan pretrage kanjona rijeke Krke nije dao nove tragove. Potraga je nastavljena pretraživanjem područja od HE Miljacka prema manastiru Krka, te još dalje prema Roškom slapu.

Tijekom današnjeg dana u blizini mosta na jezeru Brljan pronađeno je više ženskih odjevnih predmeta, među ostalim i komadi ženskog rublja. Kriminalistički tim policije PU šibenske pronađene je predmete izuzeo i uputio na forenzičku analizu u Centar za kriminalističko vještaËenje “Ivan Vučetić” u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 18:10