NIŠTA DO OŽUJKA

Otkazano još pet linija Ryanaira iz Zagreba, putnicima sinoć poslane obavijesti o propalim letovima

Otkazivanjem letova na pet spomenutih linija Ryanair će u veljači imati 88 povratnih letova manje iz zagrebačke zračne luke

Irski Ryanair

 Damir Krajac/Cropix

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, otkazao je čak 12 redovnih linija iz Zagreba u siječnju ove godine, nakon čega je dodatno reduciran broj tjednih polazaka za još četiri međunarodne linije.

Kompanija je sada uvela dodatne promjene i otkazala još pet međunarodnih linija iz svoje zagrebačke baze sve do početka ožujka, javlja croatianaviation.com, stranica koja prati informacije i novosti iz hrvatskih zračnih luka i aviokompanija koje prometuju prema Hrvatskoj.

Putnicima su sinoć poslane obavijesti o otkazanim letovima, u kojima se jasno navodi kako nemaju pravo na kompenzaciju sukladno EU 261 regulativi. Naravno, avioprijevoznik je putnicima ponudio besplatnu promjenu datuma ili povrat sredstava, no veći je problem što prema većini gradova na kojima je došlo do otkazivanja nema opcije direktnog leta s nekim drugim avioprijevoznikom iz Zagreba.

Sljedećih pet linija otkazano je do ožujka:

Zagreb - Dusseldorf Weeze, od 02.03.,

Zagreb - Frankfurt Hahn, od 04.03.,

Zagreb - Napulj, od 04.03.,

Zagreb - Oslo Torp, od 02.03.,

Zagreb - Sofija, od 02.03.

Otkazivanjem letova na pet spomenutih linija Ryanair će u veljači imati 88 povratnih letova manje iz zagrebačke zračne luke, a posljedično se smanjuje i broj ponuđenih sjedala, njih će pak biti 15.840 manje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:37