POSEBNI PAKETI

Očekuje se dolazak petero milijardera, ovo su cijene koje će ih dočekati u VIP-u

Prvi dan Ultra Festivala je za nama, puno se popilo i plesalo, no dolazak glavnih gostiju tek se očekuje

Cjenik pića na Ultra Festivalu

 Josko Supic/Cropix

Neki će na Ultri piti isključivo vodu a neki ‘malo‘ skuplja pića, piše Slobodna Dalmacija.

U VIP prostoru u ponudi imaju i skupe posebne pakete - boca alkoholnog pića u kombinaciji s bezalkoholnim pićima.

Najskuplja opcija je boca Grey Goose (4,50 L) + 20 bezalkoholnih pića koju će VIP gosti platiti 1.500 €.

image

Cjenik pića na Ultra Festivalu

Josko Supic/Cropix

Na ovogodišnji Ultra Festival očekuje se i dolazak čak petero milijardera kojima cijene u VIP-u sigurno neće predstavljati neki problem.

- Svake godine imamo takve goste, i to je samo još jedna potvrda naše dugoročne i promišljene strategije te posvećenosti svim detaljima u organizaciji. Podigli smo kvalitetu usluge i ponude u VIP i VVIP dijelu, a ove godine imamo 5 milijardera koji dolaze iz Japana, Koreje, Amerike i Europe - rekao je organizator Ultre, Joe Bašić.

- Dva su s nama već dvije godine za redom. Svi su iznajmili jahte jer su prepoznali da je naš festival puno više od same glazbe. Ono što mi nudimo je pravi destinacijski doživljaj, putovanje od Splita ka bajkovitom Braču, Hvaru i Visu i jahta je idealno rješenje za naš koncept - kaže Bašić.

- Riječ je o jahtama 60 + metara, na kojima možete noćiti i posjetiti sve festivalske lokacije i to je ono po čemu smo jedinstveni i prepoznatljivi u svijetu. Vjerujem da ćemo kroz dvije tri godine imati još više takvih gostiju. Naša je VIP zona jedna od najvećih u svijetu s kapacitetom preko 6000 ljudi. Za usporedbu, u Miamiju ta brojka iznosi 3500 gostiju. Znam da Split želi imati bogate goste, međutim trenutačna ponuda nije na nivou koju milijarderi traže i očekuju. To se treba prepoznati i biti iskren. Nama to stvara problem jer naši gosti žele bolju, kvalitetniju i raznovrsniju uslugu i ponudu i da bi Split privukao bogatu klijentelu, svi zajedno moramo raditi upravo na tome - kaže ‘tata‘ Ultre, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 14:59