MINISTAR OBRANE

Novinari Banožića pitali o stanu koji si je dodijelio, pogledajte kako je reagirao: ‘Ne, ne, ne...‘

Banožić je bio u sukobu interesa kada je sam sebi dodijelio državni stan

Mario Banožić

 Damir Krajač/Cropix

U Ministarstvu obrane u četvrtak je održana komemoracija za umirovljenog stožernog generala Antona Tusa, prvog načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske (GS OSRH), koji je preminuo u utorak u Zagrebu u 93. godini.

‘‘Postoje ljudi koji su u svojim stavovima, znanjem i autoritetom jačali nadu u naše vlastite sposobnosti, vjeru u uspjeh, vjeru u pobjedu. Jedan od njih je stožerni general Anton Tus, simbol hrvatske odlučnosti u obrani i stvaranju domovine i simbol želje za stvaranjem jake i moderne Hrvatske vojske, a posebno Hrvatskog ratnog zrakoplovstva‘‘, kazao je na komemoraciji ministar obrane Mario Banožić.

Novinari su ovu priliku htjeli iskoristiti kako bi ministra upitali o stanu zbog kojeg je bio u sukobu interesa, prenosi N1.

“Ne, ne, ne, na komemoraciji smo, nemojte raditi čudesa”, poručio je ministar Banožić novinarima i okrenuo se na drugu stranu, a njegovu rekaciju možete vidjet OVDJE.

Podsjetimo, Banožić je bio u sukobu interesa kada je sam sebi dodijelio državni stan, objavili su u utorak mediji pozivajući se na odluku Visokog upravnog suda. Ministar je najavio žalbu na tu odluku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:01