NATHALIE RAYES

Nova američka veleposlanica stiže u Zagreb: Objavila selfie iz zrakoplova, detalj s revera će vas oduševiti

Na platformi X-a javila se iz međunarodne zračne luke Frankfurt.

Nathalie Rayes

 X

Nova američka veleposlanica Nathalie Rayes danas stiže u Hrvatsku. Na platformi X-a javila se iz međunarodne zračne luke Frankfurt.

- Veleposlanica Rayes javlja se na dužnost. Počašćena sam i smatram privilegijem što mogu služiti svojoj zemlji, napisala je Rayes.

Objavila je fotografiju zrakoplova na aerodromu u Frankfurtu te zaokružila Zagreb na popis destinacija. Objavila je i selfie iz zrakoplova, a na reveru ima zanimljiv detalj. Broš na kojemu su spojene američka i hrvatska zastava.

Zrakoplov Croatia Airlinesa iz Frankfurta trebao bi sletjeti u 19:20 sati.

Podsjetimo, nakon što je potvrđena za novu veleposlanicu u Hrvatskoj, Rayes se oglasila i na platformi X, gdje je napisala kako je počašćena novom funkcijom te se zahvalila Bidenovoj administraciji na povjerenju. Nathalie Rayes rođena je u Venezueli, odrasla je i školovala se u Kaliforniji.

Donedavno je bila izvršna direktorica organizacije "Latino Victory" čija je suosnivačica glumica Eva Longoria, a koja promiče veći politički utjecaj latinoameričke zajednice u SAD. Potpredsjednica je "Hispanic Federation" i članica odbora progresivne organizacije "Planned Parenthood".

Rayes je diplomirala sociologiju i magistrirala međunarodne odnose na Sveučilištu Kalifornija u Los Angelesu. Uz engleski, tečno govori španjolski, te konverzacijski arapski. Udana je i ima majka dvoje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 20:36