ODLUKA

Nestranački kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zoran Đogaš ulazi u splitsko Gradsko vijeće

"Na HDZ-u kao glavnoj oporbenoj snazi u Gradskom vijeću Grada Splita je velika odgovornost"

Zoran Đogaš

 Vojko Bašić/Cropix

Nestranački kandidat HDZ- a za gradonačelnika Splita na nedavno održanim izborima Zoran Đogaš ući će u splitsko Gradsko vijeće, a HDZ će ga predložiti na dužnost drugog potpredsjednika Gradskog vijeća, doznaje se u ponedjeljak u Gradskom odboru te stranke.

Povjerenik HDZ- a Tomislav Gojo izvijestio je da su na današnjoj, prvoj sjednici Povjerenstva HDZ-a Split donesene odluke o zamjenskim vijećnicima te stranke u Gradskom vijeću koji će tu dužnost obnašati umjesto vijećnika koji su svoje mandate stavili u mirovanje.

Temeljem odluke Povjerenstva, kao zamjenski vijećnici izglasani su: Ivana Relata, Jakša Balov, Domagoj Bajić i Vide Popović.

Dužnost predsjednika Kluba vijećnika HDZ-a u Gradskom vijeću obnašat će vijećnik Vide Popović, a sve aktivnosti bit će, kažu, planirane i izvršavane u koordinaciji s Povjerenstvom i povjerenikom Tomislavom Gojom.

"Na HDZ-u kao glavnoj oporbenoj snazi u Gradskom vijeću Grada Splita je velika odgovornost. Pravovremeno ćemo ukazivati na sve ono što smatramo pogrešnim za naš grad te predlagati sve one poteze koji su potrebni kako bi naš grad krenuo naprijed", poručili su u priopćenju iz splitskog HDZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. listopad 2022 00:38