TRAJE OPSEŽNA POTRAGA

Nestao 56-godišnji Hrvat koji je otišao raditi u Njemačku: Mobitel mu je ugašen, nema ga mjesecima

Zadnji put je viđen u Berlinu, mobitel mu je ugašen, a nije aktivan ni na društvenim mrežama

Stipo Perak

 /Nestali.hr

Za Stipom Perakom, 56-godišnjakom koji je nestao, u Berlinu već nekoliko mjeseci traje opsežna potraga. Podaci o njegovu nestanku objavljeni su u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba MUP-a Hrvatske.

Prema tim podacima, Stipo Perak rođen je 1967. godine u mjestu Barevo u Bosni i Hercegovini. Ima hrvatsko državljanstvo. Kao mjesto prebivanja u službenoj potrazi navodi se mjesto Nerežišća u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U Njemačku je iz Hrvatske otišao raditi.

Njegov je nestanak prijavljen 1. rujna 2023., a kako njegovi daljnji rođaci javljaju za Fenix, zadnji put je viđen u Berlinu, mobitel mu je ugašen, a nije aktivan ni na društvenim mrežama.

Prema opisu koji je objavila policija, Stipo Perak visok je 175 centimetara, ima smeđu kosu i zelene oči, velike uši i slabije je tjelesne građe. U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju. Također, informacije možete dostaviti i na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:29