BLISKI SURADNICI

Ne stišavaju se reakcije na Škorinu iznenadnu ostavku, oglasili se i Stipo Mlinarić Ćipe i Penava

Mlinarić je na Facebooku napisao da Škoru može zvati bratom i da bi se mnogi mogli na njega ugledati
Ivan Penava i Stipo Mlinarić Ćipe
 Srdjan Vrancic/vlado Kos/Cropix

Ne stišavaju se reakcije na jučerašnju iznenadnu ostavku Miroslava Škore na mjesto šefa Domovinskog pokreta. Njegov stranački kolega Stipo Mlinarić Ćipe oglasio se na Facebooku, a ostavku je komentirao i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava, javlja HRT.

- Miro i ja smo proveli toliko neprospavanih noći u predsjedničkoj kampanji i tu smo se jako dobro upoznali, toliko dobro da ga i danas zovem svojim bratom. Toliko mi Miro znači. Kroz predsjedničku kampanju primio je puno niskih udaraca, toliko laži u javnom prostoru nikada nisam vidio o nekom političaru. (...) Tu je Miro Škoro izrekao jednu rečenicu koja će mi zauvijek ostati urezana u pamćenje: “Nas nitko više ne može zaustaviti!”, poručio je na Facebooku Stipo Mlinarić uz poruku Škori da bi se mnogi na njega mogli ugledati.

Škorinu ostavku komentirao je i gradonačelnik Vukovara Ivan Penava kojeg je Domovinski pokret podržao na lokalnim izborima.

- Žao mi je što je do toga došlo. Uvažavam pravo svakoga od nas da u određenom trenutku ima mogućnost povući poteze koje smatra potrebnima, ali definitivno da je iznenađenje za mene osobno, poručio je Ivan Penava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:11