PRILIKA ZA POSAO

Natječaj za novinare u redakciji Jutarnjeg lista: Ovdje doznajte sve detalje i prijavite se!

Ako ste otvoreni za nove ideje, pokreće vas dinamično i kreativno okruženje i spremni ste na nove izazove, pridružite se našem timu

Hanza Media

 Darko Tomas/Cropix

HANZA MEDIA d.o.o. je vodeća medijska kuća na tržištu, koja u svom portfelju ima troje dnevne novine, petnaest magazina i više od deset digitalnih medijskih platformi.

Naš uspjeh ne bi bio moguć bez stručnih, inovativnih, fleksibilnih i visoko motiviranih zaposlenika orijentiranih na timski rad.

Ako ste otvoreni za nove ideje, pokreće vas dinamično i kreativno okruženje i spremni ste na nove izazove, pridružite se našem timu i prijavite se za poziciju:

NOVINAR (m/ž) u redakciji Jutarnji list

Pozivamo da nam se jave studenti viših godina, koji imaju najrazličitije interese, a spremni su na dinamičan novinarski posao i učenje te zainteresirani za upoznavanje sa svim razinama rada na webu najveće hrvatske medijske kuće.

Kandidati koje zanimaju news, scena, video, tehnologija, koji su prisutni i aktivni na društvenim mrežama, koji su spremni za naše nove digitalne medijske podvige i prilagodljivi radu u smjenama, mogu nam poslati prijave s motivacijskim pismom i životopisom do 20. svibnja 2022. na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dio prijavljenih kandidata bit će pozvan na razgovor i testiranje.

Kandidati odabrani nakon razgovora i testiranja radit će u redakciji Jutarnjeg lista kao suradnici-pripravnici pod nadzorom mentora u razdoblju od najmanje 3, a najviše 12 mjeseci, te će se nakon pripravničkog staža razmotriti mogućnost stalnog zapošljavanja odnosno rada putem studentskog ugovora ukoliko se odlučimo za studenta/icu.

U prijavi za natječaj potrebno je navesti osobne podatke podnositelja prijave (ime i prezime, adresa prebivališta, broj telefona/ mobitela, e-mail adresa), koji će se sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 97/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka) i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) obraditi isključivo za potrebe provedbe natječaja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 21:36