NESTALA PRIJE GODINU DANA

NAŠLI SU TEK TORBU S BOČICOM I PRAZAN NOVČANIK Roditelji samo žele istinu, nude i novac za vijesti o svojoj nestaloj kćeri

 Facebook

Ghislaine i Michel Pinel, roditelji Anne-Cecile Pinel, 23-godišnje Francuskinje koja je nestala prije više od godinu dana na psihodeličnom festivalu Momento Demento pokraj Slunja, ne odustaju od potrage za njom.

U hrvatskim medijima su nedavno objavili oglas da mole informacije koje bi mogle dovesti do otkrića što se kobnog 21. srpnja 2014. desilo s njihovom kćeri, a one koje će biti konkretne i korisne bit će nagrađene s 500 eura.

Članovi obitelji kažu da su spremni na sve ishode i samo žele saznati istinu.

'Visoka je 168 centimetara i sitnije je građe. Na lijevom boku ima tetovažu u obliku molekula. Ima kestenjastu kosu i velike zelene oči. Njezino lice puno je madeža, a zbog poteškoća sa sluhom na oba uha nosi slušni aparatić', opis je djevojke na Facebook grupi Nestala Anne-Cecile Pinel , koja je posvećena potrazi za njom.

Studentica je prošlog ljeta bila na putovanju Europom kombijem s prijateljicom, a prije Hrvatske je bila u Češkoj i Austriji.

U potragu za Anne Cecile, kada se na festivalu nije pojavila na dogovorenom sastanku s prijateljima, uključili su se ronioci Gorske službe spašavanja koji su pretraživali Mrežnicu te lovci koji poznaju tamošnji teren. No, jedino što je pronađeno bile su njezine osobne stvari - njezina torba s bočicom vode te prazan novčanik bez ijednog dokumenta.

Posljednji put djevojka je viđena pokraj spomenika žrtvama Drugog svjetskog rata u Tržiću Tounjskom.

Roditelji su angažirali i privatne detektive. U travnju je obavljen i novi pregled dijela minskog polja koje se nalazi uz mjesto gdje je nestala uz pomoć drona, no bez rezultata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:31