POKUŠAJ UBOJSTVA

Nakon svađe i fizičkog obračuna, 36-godišnjakinja izvanbračnog supruga nožem ubola u trbuh

Muškarcu je život spašen samo brzom liječničkom intervencijom, a protiv žene je predloženo određivanje istražnog zatvora

ilustrativna fotografija

 Denis Jerkovic/CROPIX

Karlovčanka u dobi od 36 godina osumnjičena je za pokušaj ubojstva izvanbračnog supruga. Ubola ga je nožem u trbuh, a život mu je spašen samo brzom liječničkom intervencijom.

Kako su u srijedu u popodnevnim satima priopćili iz Županijskog državnog odvjetništva u Karlovcu, oni su "10. lipnja, po primitku kaznene prijave Policijske uprave karlovačke, proveli dokaznu radnju prvog ispitivanja uhićene hrvatske državljanke zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva u pokušaju".

- Postoji osnovana sumnja da je osumnjičena 36-godišnjakinja 9. lipnja 2022., u mjestu u okolici Karlovca, nakon verbalnog i fizičkog sukoba, u nakani da ga usmrti, izvanbračnog supruga ubola nožem u predjelu donje lijeve strane trbuha zadavši mu tešku tjelesnu ozljedu. Daljnje teže posljedice izbjegnute su pruženom pravovremenom medicinskom intervencijom, navodi se u priopćenju.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu predložilo je sucu istrage Županijskog suda u Karlovcu određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičene 36-godišnjakinje zbog opasnosti od ometanja kaznenog postupka utjecajem na svjedoke - priopćili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:21