SLUČAJ BJELOVAR

Nakon nove makljaže u Bjelovaru u kojoj se čupalo za kosu, privedene dvije žene i 19-godišnjak

U obračunu je 30-godišnjakinja lakše ozlijeđena, ali je zaradila uz prekršajnu i kaznenu prijavu: ‘Razbila je prozor, pak, trećoj ženi‘

novi sukob u Bjelovaru

 Mojportal.hr/

Nakon makljaže u ponoć u centru Bjelovara tijekom koje je jedna osoba propucana, a pet ih je zadobilo ubodno-rezne rane i masnice pa je ukupno privedeno u tom slučaju 16 osoba u policiju, divljanje na ulicama se nastavilo i u jučerašnjim kasnim popodnevnim satima.

U Ivanovčanskoj je ulici oko 17.45 sati ponovno intervenirala policija jer je došlo do okršaja dvije "dame".

Iz PU bjelovarsko bilogorske kažu da je na ulici 49-godišnja žena ušla u fizički sukob sa 30-godišnjakinjom. Gurale su se, čupale za kosu i udarale rukama, a na sve to se u obračun uključio i 19-godišnjak koji je mlađu ‘fajtericu‘ udario nogom i koja je u konačni lakše ozlijeđena.

-Svi troje privedeni su u službene prostorije policije te protiv njih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Nadalje, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je prethodno 30-godišnjakinja razbila staklo na prozoru obiteljske kuće u vlasništvu 68-godišnjakinje u Ivanovčanskoj ulici čime je počinila kazneno djelo oštećenje tuđe stvari - priopćili su iz bjelovarske policije nakon istraživanja.

image
MojPortal.hr
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. rujan 2024 09:05