TRINAEST PROVALA

Na zagrebačkom Medveščaku uhićen 52-godišnji lopov; krao alkoholna pića, kavu, kolače...

Aktivno je operirao, neovisno o dobu dana, po sedam kafića, trgovini, poslovnom prostoru i slastičarnici i to od svibnja 2018. pa do veljače ove godine

Ilustracija 

 Marko Todorov/Cropix

Tri televizora, laptop, dva kućišta za kompjutere, više boca raznih alkoholnih pića, šest kilograma kave i pet kilograma raznih kolača dio su opusa koji je ukrao tijekom 13 provalničkih krađa po zagrebačkom Medveščaku 52-godišnji lopov.

Njega, naime, zagrebački policajci sumnjiče za 13 kaznenih djela od kojih su tri ostala na pokušaju i u kojima je pričinio veću materijalnu štetu. Aktivno je operirao, neovisno o dobu dana, po sedam kafića, trgovini, poslovnom prostoru i slastičarnici i to od svibnja 2018. pa do veljače ove godine.

U odabrane mete je ulazio obijanjem brave na ulaznim vratima, a po ulasku unutra prvo je krao polog iz kase, a potom se posvećivao ostalom sadržaju ambijenta koji mu se učinio vrijedan ali i da ga može neprimjetno odnijeti sa sobom u nepoznato. Po dovršetku kriminalističkog istraživanja predan je jučer pritvorskom nadzorniku, a protiv njega je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:32