PROGNOZA VREMENA

NA KOPNU PROLJEĆE, NA OBALI IPAK LJETO: MAGLA, BURA, SUNCE I OBLACI I danas moguće povremene kiše, evo gdje...

Split, 140814. Suncano poslijepodne na gradskoj plazi Znjan. Dok sjeverna Hrvatska i sjeverni jadran imaju lose vrijeme splicani i njihovi gosti su uzivali u moru i suncu na 30 stupnjeva koliko je mjerio Split u 17 sati sa ugodnom temperaturom mora od 27 stupnjeva.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barisin / CROPIX

Pretežno, u unutrašnjosti Hrvatske djelomice sunčano, a uglavnom na krajnjem istoku uz povremeno više oblaka mjestimice je moguće malo kiše.

Ujutro će na kopnu mjestimice biti kratkotrajne magle. Vjetar većinom slab sjeverni i sjeverozapadni, a na Jadranu će puhati umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak, osobito u Dalmaciji.

Najviša dnevna temperatura od 18 do 23, na Jadranu od 23 do 28 Celzijevih stupnjeva, prognoza za Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za četvrtak.

Prognoza vremena za petak, 26. lipnja 2015.

Pretežno sunčano, povremeno uz umjerenu naoblaku, češće u unutrašnjosti.

Puhat će slab i umjeren sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu slaba i umjerena bura, a osobito prema otvorenom moru poslijepodne sjeverozapadnjak s jakim udarima.

Najniža jutarnja temperatura zraka od 9 do 14, na Jadranu između 15 i 20, a najviša dnevna na kopnu uglavnom od 20 do 25 te od 24 do 29°C na obali i otocima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 10:47