DOBRODOŠLICA

Na četiri granična prijelaza HTZ dijelio vodu, uključio se i šef Staničić: ‘Reakcije turista više su nego pozitivne‘

Ovaj će se vikend podijeliti 50.000 bočica vode s natpisom ‘Welcome to Croatia‘, najavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić

Kristjan Staničić, Denis Ivošević te predstavnici turističkih zajednica gradova Umaga i Buja dijelili su vodu na GP Plovanija

 HTZ

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) i ove godine organizirala je akciju dijeljenja izvorske vode s natpisom "Welcome to Croatia" i prigodnih promotivnih materijala na graničnim prijelazima Rupa, Bregana, Macelj i Plovanija.

Kroz ta četiri granična prijelaza ovaj će se vikend podijeliti 50.000 bočica vode, najavio je direktor HTZ-a Kristjan Staničić koji se u subotu priključio akciji na GP Plovanija.

image

Kristjan Staničić dijelio je vodu turistima

HTZ

S njim su bili i direktor TZ Istarske županije Denis Ivošević te predstavnici turističkih zajednica gradova Umaga i Buja.

- Reakcije turista više su nego pozitivne, cilj ove akcije je da se naši gosti osjećaju dobrodošlo i ugodno. Ovime im želimo olakšati čekanje na graničnom prijelazu te im malim znakom pažnje izraziti zahvalnost na ukazanom povjerenju i odabiru Hrvatske za svoj ljetni odmor - izjavio je Staničić.

Prigodno brendirane boce vode, uz poruku dobrodošlice, imaju otisnut i QR kod koji otvara stranicu Croatia.hr gdje se gosti mogu upoznati s hrvatskom turističkom ponudom.

Akcija podjele vode nastavlja se i sljedeće subote, 6. kolovoza, u trajektnim lukama Stinica i Split gdje se planira podijeliti 30.000 boca vode, priopćili su iz HTZ-a.

image

Kristjan Staničić dijelio je vodu turistima

HTZ
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 03:40