VOZAČI, OPREZ

Na autocesti A6 uočena srna na kolniku, na gradskim cestama i obilaznicama gužve

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, izvijestili su iz Hrvatskog autokluba (HAK)

Ilustrativna fotografija

 Neja Markicevic/CROPIX

Pojačan je promet na gradskim cestama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje traju radovi, poručuju u ponedjeljak iz Hrvatskog autokluba (HAK) pozivajući na poseban oprez na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između 3. i 4. kilometra gdje je uočena srna ma kolniku.

Magla, mjestimice vrlo gusta, smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Na zagrebačkoj obilaznici (A3) zbog povećane gustoće prometa kod čvora Zagreb Istok na uključenju s autoceste A4 Goričan-Zagreb na obilaznicu u smjeru Bregane vozi se uz ograničenje brzine 40 km/h, a kolona je oko jedan kilometar.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb od ponedjeljka do 20. listopada na čvoru Varaždin bit će zatvoreni izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana. Obilazak iz smjera Zagreba za Varaždin je čvor Novi Marof (A4) - DC24 - Možđenec (DC22) - DC3 - Novi Marof - Turčin (DC2) - Varaždin, a iz smjera Varaždina za Goričan: Varaždin - Bartolovec-Šemovec (DC2) - čvor Ludbreg (A4).

U ponedjeljak od 9 sati na riječkoj obilaznici (A7), zbog radova na vijaduktu Lenci, između čvorova Rijeka zapad (Diračje) i Rujevica u smjeru Zagreba/Križišća vozit će se jednim trakom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:01