NESREĆA U POSEDARJU

Muškarac (27) prebrzo vozio pa sletio s ceste, preminuo na putu do zadarske bolnice

Nakon slijetanja auto je prvo udario u metalnu zaštitnu ogradu kolnika, a potom u podnožje betonskog stupa nadvožnjaka autoceste

Ilustrativna fotografija

 Vlado Kos/CROPIX

Dvadesetsedmogodišnji vozač automobila smrtno je stradao u utorak navečer prilikom slijetanja s ceste u Posedarju, izvijestila je u srijedu zadarska policija.

Do nesreće je došlo nešto iza 23 sata na DC-106 u Posedarju kad je osobni automobil zadarskih oznaka, kojim je upravljao 27-godišnjak, krećući se prema Ražancu, najvjerovatnije uslijed nepridržavanja vožnje sredinom prometne trake sletio s lijeve strane kolnika.

Nakon slijetanja automobil je najprije udario u metalnu zaštitnu ogradu kolnika, a potom u podnožje betonskog stupa nadvožnjaka autoceste.

Ozlijeđeni vozač prevezen je vozilom Hitne medicinske pomoći na pružanje liječničke pomoći u Opću bolnicu Zadar, gdje je od posljedica nesreće preminuo.

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti nesreće, a po dovršetku će nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru podnijeti izvješće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 16:48