NEIZVJESNOST

Mrle: ‘Prlja je sav natečen, ne znam što će biti u subotu‘; Josipa Lisac poslala mu svoj recept: ‘Slušaj ovako...‘

‘Moram naći neku ljekarnu, ne znam di je. Meni treba. Nije mi ništa, samo da budem još bolje‘

Zoran Prodanović Prlja i Josipa Lisac (u krugu)

 CROPIX

Nakon cjelodnevnih špekulacija što se dogodilo Zoranu Prodanoviću Prlji s glasom na nastupu Eurosonga, te je li bio bolestan ili nije, je li mu glas pukao od treme, je li promukao i slično, novinari Slobodne Dalmacije su nazvali Damira Martinovića Mrlu da im otkrije ovaj misterij. Mrle se novinarima Slobodne javio na putu prema ljekarni, piše Slobodna Dalmacija.

Mrle: Moram naći neku ljekarnu, ne znam di je. Meni treba. Nije mi ništa, samo da budem još bolje.

Što se Prlji na kraju dogodilo s glasom?

Mrle: Prehlađen je, baš se jako prehladio. Nisam ni ja znao šta mu je. Sinoć ga je uhvatila ta prehlada. Jutros je bio sav natečen, kunja. Valjda će bit dobro, sada se liječi, valjda će se izliječiti za koji dan, piše Slobodna Dalmacija.

Zabrinuta Josipa Lisac, koja je velika navijačica Leta 3, u novinama je pročitala kako je pjevač Leta 3, Zoran Prodanović Prlja, bolestan. Brižna Josipa odmah je kontaktirala Riječane, koji su joj famozni, i poslala svoj recept za Prljin oporavak.

- Treba puno meda i đumbira uzimati i do subote, do finala, sve će biti dobro - napisala je Letu 3 Josipa kojoj se naši eurovizijski predstavnici zahvaljuju. Oni kažu da su mediji malo prenapuhali cijelu stvar.

- Prlja je već puno bolje. Točno je da se malo nahladio, ali nije ništa strašno- kaže Mrle od kojeg doznajemo da će Prlja, prema savjetu Josipe Lisac, uzimati i med i đumbir kako bi do finala bio u top formi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 09:15