TELEGRAM POTPORE

MIŠKOVIĆ I RIJEKA DALI PODRŠKU RANJENOM MAMIĆU 'To smjerno ugrožavanje života za svaku je osudu i kaznu. Mamiću želimo brz oporavak'

 
 Matija Djanjesic / Hina / Fena / Mario Lončar / ds / Hanza Media

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić propucan je u utorak u mjestu Vidovići u Bosni i Hercegovini, pokraj mjesta gdje mu je preminuo otac. Nepoznati počinitelji Mamića su ranili u desnu natkoljenicu oružjem manjeg kalibra, najvjerojatnije ručnim pištoljem i potom pobjegli s mjesta zločina.

Mamić je brzo primljen u Dom Zdravlja u Tomislavgradu gdje mu je previjena rana, a kasno u utorak poslijepodne primljen je u KB Sveti Duh u Zagrebu gdje je i zadržan preko noći.

Napad na Mamića osudili su GNK Dinamo i HNS, a danas im se pridružio i prvak HNL-a, HNK Rijeka. Iz Rijeke su u Dinamu poslali telegram u kojem stoji sljedeće:

Poštovani sportski prijatelji,

- Hrvatski nogometni klub Rijeka, na čelu sa našim predsjednikom, gospodinom Damirom Miškovićem ovim putem želi izraziti osudu za počinjenim oružanim napadom na gospodina Zdravka Mamića. Jučerašnji čin napada, smjerno ugrožavanje života za svaku je osudu i kaznu.

Gospodinu Mamiću ovim putem najiskrenije želimo uputiti brz oporavak, ustrajnost i potporu u ovim teškim trenucima, uvjereni da će snaga i volja koju posjeduje pobijediti sve nedaće.

S poštovanjem,

Hrvatski nogometni klub Rijeka

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:55