IZGUBLJEN PA NAĐEN

MINISTRU VRDOLJAKU U ISTOM DANU UKRALI I VRATILI MOTOCIKL! Skuter od 40 tisuća kuna otkrili u susjednoj garaži

Dan nakon što je ministar shvatio da mu je ukraden ljubimac na dva kotača s kojim je svakodnevno odlazio na posao, Kymco je pronađen na etaži susjedne garaže

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak(41) doslovce može skakati od sreće jer je u samo jednom danu pronađen njegov ukradeni narančasti motocikl Kymco Downtown! Naime, nakon što su u utorak u 7 sati ujutro u njegovoj garaži u zagrebačkoj ulici Grada Mainza zavladali šok i nevjerica jer mu nije bilo njegovog ljubimca na dva kotača s kojim je svakodnevno odlazio na posao, u srijedu ujutro na drugoj etaži susjedne garaže Vrdoljakov motor je oko podneva uočio domar i obavijestio policiju.

Tako je dvostruki šok pretrpio ministar gospodarstva u samo 24 sata, a tko je nepoznati štovatelj jurilica koji se očito neslano našalio na ministrov račun uskrativši mu na jedan dan njegov 40 tisuća kuna vrijedan motor, policija intenzivno nastoji utvrditi obradom koja je u tijeku.

Bez obzira na sve, Vrdoljaku je nanesena šteta od nekoliko tisuća kuna jer je kradljivac, ili pak više njih, potrgao bravu i sa sobom za uspomenu odnio u nepoznato kacigu i papire police osiguranja.

U tijeku su pregledi snimki nadzornih kamera na okolnim zgradama kako bi se rekonstruirao bijeg lopova s ukradenim motociklom osječkih registarskih oznaka odrađen između nedjelje u 18 sati i ponedjeljka u gluho doba noći.

(Hajdi Karakaš Jakubin)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:38