PREDMET U TRENDU

Ministrica i šefica HUP-a u identičnoj haljini: Doznali smo koliko košta i gdje su je nabavile

Crnu haljinu dugih rukava, ukrašenu zelenim detaljima i remenom u struku, vjerojatno su naručile s iste internetske stranice

Iako je do ponedjeljka još kalendarski zima, porast temperatura u ožujku iz ormara je izvukao proljetne haljine dviju dama. Glavna direktorica Hrvatske udruge poslodavaca Irena Weber kao i Nikolina Brnjac, ministrica turizma i sporta, pojavile su se u istom izdanju.

Crnu haljinu dugih rukava, ukrašenu zelenim detaljima i remenom u struku, vjerojatno su naručile s iste internetske stranice. Lepršava haljina midi dužine kreacija je londonskog brenda COS, a na njihovim stranicama piše da joj je cijena 99 eura. Popularna haljina rasprodana je u svim veličinama.

image

Irena Weber

I Weber i Brnjac kombinirale su je na crne najlonke i stileto salonke, a šefica HUP-a kombinaciju je dodatno upotpunila crnim blejzerom.

Srećom, nisu se našle na istom mjestu u isto vrijeme pa je tako ministrica posjetila konferenciju mikro poduzetništva za sportaše, dok se direktorica HUP-a zatekla na "Ekonomskoj kavi" na kojoj se govorilo u rentijerstvu u Hrvatskoj.

image

Nikolina Brnjac

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 22:19