TEHNOLOGIJA I INOVACIJE

MINISTRICA DIVJAK EUROPSKE KOLEGE ODVELA U TVORNICU MATE RIMCA 'Iskoristili smo priliku da pokažemo ono najbolje što Hrvatska ima'

 
 Facebook

Ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak iskoristila je posjet europskih ministara i državnih tajnika za znanost i istraživanje, koji su u Hrvatskoj u sklopu našeg predsjedanja Vijećem EU, da ih odvede u tvornicu Mate Rimca u Svetoj Nedelji.

O tome je izvijestila na svom Facebook profilu, najavivši kako će Rimac biti i govornik na sutrašnjem Neformalnom sastanku ministara u zagrebačkoj NSK.

Ulagati u znanost i tehnologiju

- Posjet EU ministara i državnih tajnika za znanost i istraživanje u sklopu predsjedanja Vijećem EU iskoristili smo i kao priliku da pokažemo sve ono najbolje što Hrvatska ima kada govorimo o inovacijama i proizvodima kojima se predstavljamo u svijetu i Europi.

Facebook

Već danas stvaramo strategije i politike na razini EU za razdoblje do 2027. godine i izuzetno je važno da naglasak stavimo na razvoj i ulaganje u znanost, tehnologiju i inovacije koje će otvoriti brojne prilike, ne samo za naše gospodarstvo, već i za mlade i ambiciozne ljude koji će, ako im to osiguramo, moći raditi najbolje poslove budućnosti upravo u Hrvatskoj - objavila je ministrica Divjak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 22:57