TEŠKE RIJEČI

Miletić o Baby Lasagni, u TikTok videu opleo po Lovrenu? ‘Nijedan zmijski jezik nije otrovan kao jezik kršćanina...‘

Kršćani bi se trebali čuvati od kleveta, od iskrcavanja šlepera gnojiva po ljudima koje ne poznaju, kaže zastupnik Hrvatskog sabora

Dejan Lovren, Baby Lasagna i Marin Miletić

 CROPIX, Screenshot/TikTok

"Ubjedili su vas da ste za ovo glasali, demonizam. Fuj", objavio je nogometaš Dejan Lovren nakon pobjede Baby Lasagne na Dori i na sebe navukao bijes njegovih obožavatelja. A na njegove teške riječi sad je na TikToku reagirao i Marin Miletić. Iako vjeroučitelj i zastupnik Hrvatskog sabora nije izričito napomenuo kako se u videu referira na Lovrena, to je, zaključili su mnogi, više nego očito.

- Moj komentar na Baby Lasagnu - nijedan zmijski jezik nije otrovan kao što zna biti otrovan jezik kršćanina...

Dakle, Baby Lasagnu ne poznam i ne mogu donositi sud o čovjeku kojeg ne poznam i stalno si to osvješćujem. Nekad sam tu griješio i trudim se te pogreške ne ponavljati, ne suditi one ljude koje ne poznaš, ustvari ne suditi nikoga.

Isus kaže: ‘Mjerom kojom mjerite i vas će se mjeriti‘ pa tu stalno želim biti oprezan i stati, s loptom na pod, što se kaže nogometnim rječnikom.

Što se tiče Baby Lasagne, on je nakon pobjede rekao sve što je njemu važno, koji su njegovi prioriteti, mislim da je tu sve jasno.

A kršćani bi se trebali čuvati od kleveta, od iskrcavanja šlepera gnojiva po ljudima koje ne poznaju, ipak bi trebali pripaziti na svoj jezik i razmišljati o tome donosimo li svojim jezikom dobro ili samo produbljujemo zlo i neke nemire i nerede u društvu. Mudri budimo - poručio je Miletić u TikTok videu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 13:37