JAVNA DEBATA

MILANOVIĆ PRIHVATIO POZIV ZA SUČELJAVANJE S KARAMARKOM Stanković još čeka odgovor vođe oporbe

 CROPIX

ZAGREB - Premijer Zoran Milanović odmah je prihvatio poziv Aleksandra Stankovića da on i šef HDZ-a Tomislav Karamarko održe debatu u HTV-ovoj emisiji 'Nedjeljom u 2', piše Novi list.

Zasad se me zna je li Karamarko spreman na ovakav javni sastanak s premijerom, Novi list nije uspio doznati, iako je poslan uput Karamarkovoj službi za odnose s javnošću.

- Predsjednik SDP-a u više je navrata i sam pozivao Karamarka na razgovor o svim relevantnim temama, stoga, naravno, prihvaća da to bude i u emisiji 'Nedjeljom u 2'. Nadamo se da će se predsjednik HDZ-a također odazvati, rekli su za Novi list u SDP-u.

A Stanković je objasnio kako je došlo do toga da dvojici vodećih hrvatskih političara predloži da gostuju u njegovom talk showu.

– U nedjelju tijekom razgovora s Ivom Josipovićem, usred emisije, palo mi je na pamet da uputim poziv Milanoviću i Karamarku, s obzirom da prvi nije bio u mojoj emisiji otkad je premijer, a drugi nikad. Pomislio sam, možda bi pristali zajedno doći, kad to već pojedinačno odbijaju. Dakle, bio je to, istina, neformalan, ali sasvim ozbiljan poziv, rekao je Stanković.

No, osim pristanka spomenute dvojice, da bi se realizirala Stankovićeva zamisao o televizijskom sučeljavanju Milanovića i Karamarka, potrebno je da je prethodno odobri Lamija Alečković, rukovoditeljica Informativnog medijskog servisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:36