NAPAD NA BANOŽIĆA

Milanović iz Rima: ‘Radi se o osveti! Pa taj tip je skupljao Pokemone dok su ljudi ratovali‘

Čovjek koji nema 58 godina nije trebao ići u mirovinu. Ovo je laž kojom se pokušao sakriti pravi motiv, a motiv je osveta - rekao je predsjednik
Zoran Milanović
 Damir Krajac/Cropix

Zoran Milanović danas je bio u Rimu gdje se sastao s talijanskim predsjednikom Sergijom Mattarellom, ali to ga nije spriječilo da nastavi svoj okršaj s ministrom Marijom Banožićem oko umirovljenja brigadira Elvisa Burčula.

- Čovjek koji nema 58 godina nije trebao ići u mirovinu. Ovo je laž kojom se pokušao sakriti pravi motiv, a motiv je osveta. Čista, osobna, seljačka osveta. To se nikome neće događati u vojsci, nitko neće ići u mirovinu i biti ponižen na ovaj način.Taj tip (Banožić) je skupljao Pokemone dok su ovi bili u ratu. Ministar mu može čizme glancati - kazao je predsjednik i dodao:

- Ovo će ih skupo koštati! Banožić je džepni ministar, on je beskućnik - rekao je Milanović i ponovio je i kako je premijer u sve bio upućen. Dodao je i kako “Banožić blebeće o Ustavu, a ne zna ništa o tome”.

Upitan je i hoće li sazvati sjednicu vijeća za Nacionalnu sigurnost.

- Nisam, ali budem. A tema će biti: otužno financijsko stanje koje ugrožava sigurnost.

Predsjednik je odgovorio i na premijerovu izjavu o jugu. Kaže da se, kad puše jugo, miš sakrije u rupu, a “kapetan mora delati”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 14:47