PORUKA PLENKOVIĆU

Milanović: Dokazani herojski zec jutros se junačio, a sad se skriva iza Mosta. Nema dovoljno žetona...

K’o Brka na trulom HDZovom mostu uvjerava nas kako “nije to tako loše kao što izgleda”, napisao je Milanović
Zoran Milanović
 Bruno Konjevic/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović u ponedjeljak navečer je ponovno na Facebooku komentirao najnoviji istup predsjednika Vlade Andreja Plenkovića koji je dao izjavu nakon sjednice stranačkog vrha. Kao što smo izvijestili, Plenković je u svojem istupu Milanovića nazvao 'junakom s Facebooka', zatražio je od njega ispriku Miloradu Pupovcu i drugim metama predsjednikovih oštrih statusa, a za opoziv s funkcije rekao je da nije realan "zbog Milanovićevih drugara iz Mosta".

U nastavku prenosimo predsjednikov status u cijelosti.

- Ništa novoga, Plenković se prepao. Dokazani herojski zec. Jutros se junačio i prijetio opozivom Predsjednika Republike, a sada se skriva iza Mosta. K’o Brka na trulom HDZovom mostu uvjerava nas kako “nije to tako loše kao što izgleda”. Loše je, loše. Nema dovoljno žetona, Milorad i Zekanović nisu dostatni.

Jasno, ne daje niti jedan odgovor na pitanja koje sam mu postavio, na pitanja čiji odgovor traže građani Hrvatske. Ali, koliko god brz bio u bijegu od odgovornosti, suvereni vladar briselskih hodnika - prije nego pobjegne Charlesu Michelu pod skute - položit će račune.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 08:37