S ČARAPAMA U CIPELAMA

Mećava nije spriječila Bandića da s Halidom zapjeva u Rijeci

Rijeka, 191209.U sklopu promotivne turneje predsjednicki kandidat Milan Bandic posjetio je Rijeku gdje je u sklopu protokola uz pomoc Halida Beslica otvorio koncert Prljavog Kazalista.Na slici: Milan Bandic i Halid Beslic zajdno su otpjevali nekoliko pjesama.Foto: Davor Zunic / CROPIX
 Davor Zunic / CROPIX

RIJEKA - Unatoč snijegu i hladnoći, na skup M ilana Bandića, ali i koncert Halida Bešlića te Prljavog kazališta stigli su brojni Riječani. Tijekom dana zbog snijega su otkazivane razne manifestacije, no Bandić i njegova ekipa nisu se dali smesti.

Na trgu se okupilo oko 1000 ljudi, a Bandić ih je dočekao snimkama svojih govora, no ubrzo je uživo pozdravio građane s pozornice i otpjevao nekoliko stihova s Bešlićem.

Nakon „gađanja“ publike loptama, Bandić je sišao s pozornice i novinarima rekao kako je zadovoljan odazivom, ali i da mu se svakodnevno pridružuju ljudi zbog kojih je on i odlučio „ostaviti udobnu gradonačelničku fotelju kako bi se borio za malog čovjeka“.

Bandić je u Rijeci zapalio i svijeću za nasmrt pretučenog mladića Aleksandra Abramova, položio vijenac na Mostu hrvatskih branitelja i posjetio svetište na Trsatu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:00