VELIKO UZBUĐENJE

Mama Renata stigla u Ženevu na utakmicu godine: Atmosfera je kao da sam u Splitu! Napravit ćemo veliku feštu!

Ponosna mama, poznata misica i fitness instruktorica na svom je Instagramu objavila kako stižu u Švicarsku

Renata Lovrinčević Buljan

 /Vojko Bašić/cropix

Navijači Hajduka u velikom broju stižu u Ženevu na utakmicu polufinala juniorske Lige prvaka u kojoj ‘bijeli‘ igraju protiv Milana (18 sati). A među barem pet tisuća navijača splitskog kluba koliko ih se očekuje na stadionu Servettea bit će i obitelj vratara juniora Hajduka Borne Buljana, pa tako i najpoznatija majka nekog od igrača ‘bijelih‘ Renata Lovrinčević Buljan.

Ponosna mama, poznata misica, fitness instruktorica na svom je Instagramu koji inače obiluje njenim atraktivnim fotografijama objavila kako stižu u Švicarsku, a Borninom mlađem bratu Nardu to je prvi let zrakoplovom u životu.

- Uzbuđenje je još veće jer ide gledati brata – napisala je Renata.

image

Renata Lovrinčević Buljan

Instagram/

Novinari Slobodna Dalmacije susreli su je kasnije ispred stadiona.

- Osjećam se fenomenalno. I ponosno! Atmosfera je kao da sam kući, kao da smo u Splitu. Toliko je našega svita... Očekivanja su najveća. Za početak jedan korak protiv Milana, a onda do kraja da uzmemo taj trofej - kazala im je.

Na pitanje je li Borna spreman sačuvati Hajdukovu mrežu čistom kazala je:

- On je uvijek spreman dati sve od sebe. Uvijek kaže da sve ide u Božje ruke. Do kada ostajemo? Nadam se do utorka, a to znači da ćemo u ponedjeljak proslaviti naslov prvaka.

Ako se juniori podno Marjana vrate kao prvaci Europe kaže kako će napraviti veliku feštu.

- Već ovo je sada razlog za slavlje. Ali zašto ne napraviti još veću feštu. Ovi momci su to zaslužili. Evo, braco već moli Boga – držala je Lovrinčević Buljan sina Narda „na oku”, a on je sklopio ruke. I on se ohrabrio kazati nekoliko riječi.

- Pobijedit će Hajduk! Brat će obranit sve danas! Osjećam to dušom – kazao je simpatični mališan, brat „jedinice” Budimirove momčadi.

Hoćeš li ti onda isto biti vratar kao brat?

- Ne, ja ću biti napadač. On neka brani, a ja ću zabijati golove – eto Hajduku tandema za budućnost. Jedan Buljan već je među vratnicama juniorske momčadi, a drugi se sprema krenuti bratovim stopama.

- On već trenira nogomet. Krene kao napadač, ali uvijek nekako završi na golu – smije se majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 20:31