PORUKA MINISTRA

Malenica izrazio sućut obitelji umrle sutkinje Sanje Mazalin

"Svojom dugogodišnjom i bogatom sudačkom karijerom dala je veliki doprinos hrvatskoj pravnoj struci i sudstvu", istaknuo je

Ivan Malenica

 Damjan Tadic/Cropix

Sutkinja kaznenog odjela zagrebačkog Županijskog suda i predsjednica Odjela za mladež tog suda Sanja Mazalin (56) umrla je u subotu u Zagrebu, a sućut obitelji Mazalin uputio je ministar pravosuđa i uprave Malenica, istaknuvši njen veliki doprinos hrvatskoj pravnoj struci i sudstvu.

Ministar Ivan Malenica u izrazu sućuti navodi kako je s tugom primio vijest o iznenadnoj i preranoj smrti sutkinje Županijskog suda u Zagrebu, Sanje Mazalin.

"Svojom dugogodišnjom i bogatom sudačkom karijerom dala je veliki doprinos hrvatskoj pravnoj struci i sudstvu", istaknuo je, izrazivši sućut obitelji Mazalin u ime Ministarstva pravosuđa i uprave i osobno.

Mazalin je bila sutkinja kaznenog odjela zagrebačkog Županijskog suda i predsjednica Odjela za mladež istog suda. Sudila je u brojnim predmetima. Kroz dugogodišnju praksu izgradila je autoritet stroge, ali i pravedne sutkinje, zbog čega je uživala veliki ugled među svojim kolegama, ali i tužiteljima i odvjetnicima, objavili su večeras mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:19