U NEDJELJU NA KIOSCIMA

MAGAZIN LIKE! ISTRAŽUJE VJENČANJA Jasmin Stavros: 'Više ne pjevam ustaške budnice da me netko ne objavi na internetu'

Estradni zabavljač nastup na vjenčanju naplaćuje 6000 eura, ali suzdržava se od ustaških pjesama
Zagreb, 161112.KD Drazen Petrovic.Odrzan je veliki humanitarni koncert pod nazivom Palcic gore. Cilj ove humanitarne akcije prikupljanje je sredstava za inkubatore i dodatnu medicinsku opremu kako bi se zbrinuli oni najmladji. Natupili su Baruni, Colonia, Shorty, Magazin, Jasmin Stavros i mnogi drugi.Na fotografiji: Jasmin Stavros.Foto: Marko Todorov / CROPIX
 Marko Todorov / CROPIX

'Ustaške budnice zadnjih su godina jako problematične', kaže Branko Pajić, menadžer estradnog pjevača Jasmina Stavrosa u novom broju magazina Like. 'Što ako netko od gostiju snimi izvedbu mobitelom i pusti je u medije?'

LIKE! RAZOTKRIVA STRANE MARKE Prodaju nam falsifikate kakvih nema u EU!

Neobična izjava pojavljuje se u godišnjem specijalu magazina Like o vjenčanjima u Hrvatskoj, u kojem se otkrivaju i cijene najpopularnijih hrvatskih pjevača za nastup na vjenčanjima.

ISTRAGA MAGAZINA LIKE Tajne snimke stanova za najam: Preskupi, trošni i mračni

Svoj nastup Stavros će naplatiti 6000 eura, iako kaže da na vjenčanjima nastupa rijetko, a kad nastupi, uglavnom pjeva vlastite pjesme. Popularni zabavljač Jole apsolutni je rekoder s 9000 eura za nastup.

Top 3 pjevača za vjenčanje

Jole - 9000 eura

Maja Šuput - 6500 eura

Jasmin Stavros - 6000 eura

Osim top liste pjevača, Like!, u prodaji uz sutrašnji Nedjeljni Jutarnji, donosi najcjelovitiji vodič kroz vjenčanja u Hrvatskoj: top lokacije, catering, kolači, odabir vjenčanice, modni savjeti, kako održati govor za mladence i drugo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 23:30