MOĆNA JURILICA

LUKSUZ SKROMNOG KANDIDATA Ivan Vilibor Sinčić na predizborne skupove ide u Jaguaru

Kandidat koji tvrdi da zastupa obespravljene i prevarene snimljen je u statusnom simbolu imućnijih

Predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić, iako ima skromnu kampanju u kojoj je prikupio tek 20 tisuća kuna novčanih donacija te dodatnih 90.000 kuna u uslugama, na predizborne skupove diljem Hrvatske vozi se ne baš skromnim automobilom marke Jaguar.

Kako piše tportal , kamere Nove TV pratile su Sinčića u njegovim aktivnostima pa su tako zabilježile da ovaj mladi kandidat, koji zastupa obespravljene i prevarene, sjeda na kožna sjedala boje bijele kave vozila koje je statusni simbol imućnijih.

Iz njegovog stožera pojašnjavaju odakle kandidatu-studentu ovaj automobil. 'To je vozilo jednog simpatizera koji je zapravo u blokadi. Banka mu je oduzela imovinu, a ovo vozilo je pod ovrhom i on ga je prepustio nama za potrebe kampanje', kazao je Mario Gracin. Dodaju da ih vlasnik vozila ujedno i vozi na aktivnosti jer podržava Sinčićevu kandidaturu i aktivnosti Živog zida.

Poduzetnika nisu željeli imenovati, samo su otkrili da je iz građevinskog sektora. Na isti način su dobili i prostorije u kojima je stožer: ustupio im ih je propali poduzetnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. rujan 2024 17:17