BIENVENUE EN CROATIE

Kolinda poslala dirljivu poruku Macronu: ‘Žao mi je što se ne možemo vidjeti. Tvoja prijateljica...‘

‘Žao mi je što se ne možemo vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodan i plodonosan posjet‘, poručila je bivša predsjednica

Kolinda Grabar-Kitarović s Emmanuelom Macronom

 Kolinda Grabar-kitarović/Twitter

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u četvrtak je na svom Twitter profilu francuskom predsjedniku Emmanuelu Macronu poslala poruku dobrodošlice.

Macron je u srijedu u večernjim satima došao u Zagreb u službeni dvodnevni posjet Hrvatskoj.

- Bienvenue en Croatie, cher Emmanuel Macron! Dobro došao! Je suis désolée de ne pas te voir car je ne suis pas en Croatie. Je te souhaite une agréable et fructueuse visite. Tout le meilleur à toi et au merveilleux peuple de la France! Ton amie Kolinda - napisala je Grabar-Kitarović te priložila fotografiju s Macronom.

Objava Grabar-Kitarović u slobodnom prijevodu na hrvatski glasi ovako: "Dobro došao u Hrvatsku, dragi Emmanuele! Žao mi je što se ne možemo vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodan i plodonosan posjet. Želim ti sve najbolje, kao i svim divnim žiteljima Francuske! Tvoja prijateljica, Kolinda."

Podsjetimo, Macron i Grabar-Kitarović prije tri su godine zajedno gledali sraz Hrvatske i Francuske u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva koje se 2018. godine odigralo na stadionu Lužnjiki u Moskvi. Francuska je Hrvatsku pobijedila 4:2 te tako postala prvak svijeta u nogometu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 17:51