RUKOPIS OTKRIVA SVE

Kerum i Tito: Sličnog potpisa i seksualnog naboja!

Grafologinja Vesna Nnarat otkriva skrivene osobine poznatog dvojca te ističe kako i Kerum i Tito imaju jak pritisak olovkom, čime potvrđuju da su psihički jake i izdržljive osobe. Kao takvi, ne mogu biti u sjeni jer se ističu snagom karaktera, karizmom i gotovo hipnotičkim utjecajem na mase.
 ilustracija

Čitajući dopis koji je splitski gradonačelnik Željko Kerum poslao medijima nakon što je objavio kako očekuje dijete s ljubavnicom, u redakciji nas je zainteresirao gradonačelnikov potpis jer nas je podsjetio na poznati potpis pokojnog maršala Tita, piše Slobodna Dalmacija .

Sliči li Kerumov potpis onome Josipa Broza Tita i stručnjacima? I što se iz te sličnosti može zaključiti?

- Na prvi pogled postoje velike sličnosti između tih dvaju potpisa. I Kerum i Tito imaju jak pritisak olovkom, čime potvrđuju da su psihički jake i izdržljive osobe. Kao takvi, ne mogu biti u sjeni jer se ističu snagom karaktera, karizmom i gotovo hipnotičkim utjecajem na mase – komentira zagrebačka grafologinja Vesna Narat.

Slova u potpisu, objašnjava, oboje pišu u valovitom i neprekinutom nizu, otkrivajući srčanost i osjetljivost na tuđu patnju.

- Ravna linija iznad potpisa kod obojice je specifičnost pisanja. No, kod Keruma ta je linija spojena s početnim slovom, što označava iskrenost i izravnost bez obzira na posljedice, dok kod Tita slobodno lebdi, što uz neke druge elemente njegova pisanja potvrđuje sklonost dvostrukom životu i skrivenim, tajnim radnjama – analizira grafologinja.

Osim sličnosti s Titom, Kerumov potpis, dodaje Narat, otkriva da se radi o izravnoj osobi snažne, gotovo nepokolebljive volje. Jak pritisak olovkom odraz je njegove upornosti i nepokolebljivosti, pa je na njega teško utjecati ili mu mijenjati stavove. Voli izazove i situacije koje mu podižu adrenalin, navodi grafologinja.

- Potpisuje se u jednoj poteznoj liniji, bez prepoznatljivih oblika slova. Takav nečitak potpis pokazuje da mu se ne da gnjaviti predstavljanjem samoga sebe u javnosti i da bi takve situacije najradije izbjegao. Završna linija potpisa proteže se prema dolje u nižu zonu pisanja, koja u grafologiji obuhvaća temeljne biološke nagone i materijalizam.

- Stoga se može reći da je Željko Kerum osoba istaknutog libida, snažnog seksualnog naboja te sklonog burnim i naglim reakcijama. Odlučan je, voli tjerati inat, ne boji se poraza i zna igrati fer igru. Psihofizički može podnijeti goleme količine stresa. Priroda mu je pustolovna, voli promjene, rizik i hazard – ističe Narat.

- Okomit potpis, nadalje, upućuje na jak razum, realizam, snažnu orijentiranost na novac i posao te sposobnost kontroliranja osjećaja u napetim situacijama, objašnjava. Prostrano i široko pisanje, prema njezinim riječima, ističe ponos i teško zaboravljanje uvreda, ali i veliku društvenost i širokogrudnost.

- Neprekinut tijek pisanja s dubokim i valovitim oblikom slova upućuju na prolazne depresivne trenutke i zatvorenosti u sebe, a izgubljenu energiju najbolje akumulira kada se osami - zaključuje grafologinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 19:08