BITKA ZA METROPOLU

Karamarko o Margareti Mađerić: 'Svi koji su danas poznati su nekad bili nepoznati'

Ona je dijete HDZ-a, pravo osvježenje i nemojmo ju podcjenjivati, rekao je šef HDZ-a

Prvi čovjek HDZ-a Tomislav Karamarko u središnjem Dnevniku otkrio je zašto je HDZ istaknuo Margaretu Mađerić za gradonačelnicu Zagreba.

Naime, Margareta Mađerić, predsjednica HDZ-ova Kluba zastupnika u zagrebačkoj Gradskoj skupštini, pokušat će nakon 13 godina svrgnuti s trona zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji zasad po anketama stoji najbolje.

- Odlučili smo se za novo lice, koje ima iskustvo u radu u Gradskoj skupštini, koja jako dobro zna situaciju u Zagrebu i Holdingu, oponent je Bandiću. Ona je dijete HDZ-a, pravo osvježenje i nemojmo ju podcjenjivati.

S obzirom da je Margareta Mađerić relativno nepoznata i još neafirmirana kandidatkinja, voditelj Zoran Šprajc je Karamarka priupitao zašto nisu išli s nekim poznatijim kandidatom.

- Svi su nekad bili nepoznati koji su danas poznati, ovo je početak Margarete Mađerić. Odustali smo od političkog koketiranja. Mi ćemo se boriti, imamo snažniju mašineriju nego na prošlim izorima - objasnio je Karamarko.

Šprajc je završio intervju u svom stilu: - Gospodine Karamarko, hvala vam na razgovoru, a sada idemo na suđenje bivšem šefu vaše stranke. Nakon toga je pušten prilog sa današnjeg suđenja Sanaderu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 18:58