TKO JE TU DEMOKRŠĆANSKA STRANKA?

Karamarko: 'Može Milanović citirati koji god psalam hoće, podjela Hrvatske na dvije regije nije dobra!'

ZAGREB - Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko poručio je danas Vladi i premijeru Zoranu Milanoviću da rade protiv interesa Hrvatske i hrvatskih regija, odgovarajući tako na premijerovu izjavu kako su optužbe, koje dolaze iz oporbe da će Slavonija zbog nove podjele dobiti manje novca iz EU fondova, zlonamjerne i zlokobne.

"Svi oni koji rade protiv interesa Hrvatske ili bilo koje hrvatske regije, kao što to radi vlada i kao što su to radili ukidanjem projekta Pelješkog mosta sigurno da će nailaziti na otpor HDZ-a. On nas mogu preglasavati u Saboru ali nas neće zaustaviti da govorimo, izražavamo svoje mišljenje i da se solidariziramo sa svojim narodom", izjavio je Hini Karamarko.

Po njegovom mišljenju, podjelom Hrvatske na dvije regije zadan je jak udarac razvoju Slavoniji koja je, kako je kazao, zanemarena, a uskraćuje joj se mogućnost da realizira optimalan broj projekata koji mogu biti financirani iz europskih fondova.

"To nije dobro i to je udarac na ravnomjerni razvoj Hrvatske. Prema tome, može gospodin Milanović pričati što god hoće i citirati bilo koji psalam. Ja se samo pitam tko je sad tu demokršćanska stranka - mi ili oni, jer je (Milanović) pun citata koje koristi u krivo vrijeme i na krivom mjestu", poručio je čelnik HDZ-a premijeru Milanoviću odgovarajući na njegov današnji citat biblijskog psalma "Neka mi se osuši desna ruka, ako zaboravimo Slavoniju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 14:26