ODGOVORIO PREDSJEDNIKU NA ODLASKU

KARAMARKO 'Josipović stalno visi na Fejsu i opsjednut je ustaškim zmijama. Hvala Bogu, otišao je'

'Nama su prigovarali kad smo progovorili o boljševičko komunističkim zmijama'
 YouTube

Tomislav Karamarko osvrnuo se na intervju Ive Josipovića za N1 televiziju u kojem je rekao da ustaške zmije i dalje ne spavaju.

"Tko nas stalno vraća u prošlost? Jedini tko ne spava je ovaj narod i mi jer nam se na leđa navalila bijeda i siromaštvo u režiji Ive Josipovića koji spominje neke ustaške zmije i aktualne Vlade. Ta opsjednutost s ustaškim zmijama je nevjerojatna.

S druge strane, tko nas stalno vraća u prošlost? Pa možda bismo mi mogli progovoriti i pokušali smo progovoriti o boljševičko komunističkim zmijama koje su progonile i ubijale hrvatske ljude vani pa su nam pričali da govorimo o prošlosti.

Zašutili smo, znate zašto? Zato što se želimo baviti gospodarstvom. Jer smo opsjednuti gospodarstvom, a on opet o ustaškim zmijama, i to sad kad je otišao. Hvala Bogu da je otišao", komentirao je predsjednik HDZ-a.

Novinari su ga, između ostalog, pitali i za slučaj uvreda koje su tijekom izborne kampanje iznosili putem Facebooka neki članovi HDZ-a, na što se Karamarko ponovno obrušio na Josipovića, optuživši ga da je cijelo vrijeme 'visio na Facebooku'.

Rekao je da on osobno vremena za Facebook nema. 'Ja dođem navečer doma kasno, pogledam vijesti, pogledam ono što bi me zanimalo, prelistam nekakve portale i informiram se. A da bih išao polemizirati s ljudima na Facebook... Pa pogledajte kakvog smo predsjednika imali... Koji je visio na Facebooku... Za upitati se, doista...', rekao je Karamarko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:45