PROŠAO POLIGRAF

Kapulica tvrdi da je dobio okladu: ‘Ako Grmoja ima časti, napustit će politiku! Ovo je žalostan kraj jedne karijere‘

Kapulica je danas pred novinarima rekao kako je već obavio poligrafsko testiranje o posjetu klubu u Slovenskoj kod licencirane tvrtke za takvo ispitivanje

Mario Kapulica i Nikola Grmoja

 Screenshot N1

Tijekom emisije "Točka na tjedan" na N1 televiziji pretprošle nedjelje žestoko su se sukobili saborski zastupnici Nikola Grmoja (Most) i Mario Kapulica (HDZ) oko toga je li Kapulica zalazio u društveni klub u Slovenskoj 9 koji je široj javnosti postao poznat nakon što je započela istraga Uskoka protiv tadašnjeg šefa uprave Janafa Dragana Kovačevića - domaćina tog mjesta u kojem su se okupljali i brojni pripadnici hrvatske političke, poslovne i medijske scene.

Svađa je otišla tako daleko da je završila dogovorom da će Kapulica i Grmoja otići na poligraf kako bi se utvrdilo govori li istinu Grmoja koji tvrdi da ima popis gostiju spomenutog kluba na kojemu je i Kapuličino ime, ili istinu govori saborski zastupnik HDZ-a koji tvrdi nikad nije bio u tom zagrebačkom podrumu.

Osim toga, pala je i oklada - onaj tko "padne" na poligrafu mora napustiti politiku! Okladu su Grmoja i Kapulica potvrdili stiskom ruke.

Dakle, ako se dogovora zaista budu držali, uskoro će hrvatsku političku scenu morati napustili potpredsjednik Mosta i njihov saborski zastupnik Grmoja ili Kapulica, savjetnik šefa HDZ-a Andreja Plenkovića, član Predsjedništva vladajuće stranke i predsjednik Zajednice utemeljitelja HDZ-a.

Kapulica je danas pred novinarima rekao kako je već obavio poligrafsko testiranje kod licencirane tvrtke za takvo ispitivanje, te da će ovlaštena osoba iz te tvrtke - ako to bude zatraženo - novinarima biti dostupna za komentar, odnosno potvrdu nalaza ispitivanja iz kojeg, kako Kapulica tvrdi, ispada da Grmoja nije govorio istinu u studiju N1 televizije.

- Rezultati poligrafskog ispitivanja su idući: Nikada nisam bio u klubu u Slovenskoj 9. Prije izbijanja afere i spominjanja tog kluba u medijima, ja za taj klub nisam niti znao. I treće, iz poligrafskog ispitivanja razvidno je i da me nitko nikada nije pozvao da dođem u taj klub u Slovenskoj 9. Od Grmoje očekujem da do kraja dana ovo komentira, jer od sutra on više ne pripada hrvatskoj političkoj sceni. A ja bih mu poručio da, ako ima časti, sam napusti hrvatsku politiku - rekao je HDZ-ov zastupnik Mario Kapulica.

I zaključio: "On je politički mrtav. Ovo je žalostan kraj jedne karijere".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 23:47