DOBRA PLAĆA

Kalinić namjestio natječaj prijatelju Ivankoviću?

U Uredu za hitne situacije ogorčeni su time što im ‘netko minira natječaj za koji su se grčevito borili’

ZAGREB - Gradski ured za upravljanje u hitnim situacijama u četvrtak je raspisao natječaj za novo radno mjesto: traži se ni manje ni više nego “viši stručni savjetnik pročelnika za koordinaciju poslova zaštite i spašavanja s nadležnim tijelima i službama izvan ustrojstvenih jedinica u Uredu”.

Prijave i testiranje

Za to je radno mjesto u Gradskom uredu koji vodi pročelnik Pavle Kalinić, a koje do sada u sklopu tog Ureda nije postojalo, predviđena plaća u iznosu od 16.500 kuna bruto.

Samo dan nakon što je objavljen taj novi natječaj, u gradskim se kuloarima počelo pričati da se novo ime zaposlenika već zna, prije nego što je završeno prikupljanje prijava i testiranje kandidata.

Riječ je o bivšem glasnogovorniku Zagrebačkog holdinga, bivšem vođi stranke SIN (autoru kampanje ‘Sir vrhnje’) i sadašnjem pomoćniku direktora marketinga u Robnim terminalima, Nenadu Ivankoviću. On nam to nije htio potvrditi, ali ni demantirati.

- Ne želim to komentirati i ne želim govoriti o svom privatnom životu - poručio je Nenad Ivanković. Međutim, iz izvora u Gradskoj upravi doznajemo da gradonačelnik za Ivankovića ima plan.

Priprema za kampanju

- U Zagrebačkom holdingu nisu zadovoljni njegovim (ne)angažmanom, a ovdje se precizno traži čovjek s diplomom u humanističkim znanostima i stručnjakom za komunikaciju. Nije isključena ni mogućnost da je riječ o svojevrsnoj pripremi za kampanju za parlamentarne izbore gradonačelnika Milana Bandića. Ivanković je dobar u komunikacijama i marketingu pa se Bandiću možda više isplati imati ga u Gradu nego u Holdingu u kojem više nema ovlasti - kaže naš sugovornik iz Grada.

U Uredu za hitne situacije ogorčeni su time što im ‘netko minira natječaj za koji su se grčevito borili’.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKNAOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 17:18