BUZET

Kajin preuzeo dužnost gradonačelnika: Ne počinjemo ispočetka, nastavljamo gdje su prethodne generacije stale

‘Mi ne počinjemo ispočetka, nego nastavljamo tamo gdje su prethodne generacije stale‘, zaključio je Kajin
Damir Kajin
 Goran Šebelić/Cropix

Novoizabrani gradonačelnik Buzeta Damir Kajin preuzeo je u utorak dužnost od dosadašnjeg gradonačelnika Siniše Žulića, a na novom su ga radnom mjestu dočekali izvješće i zapisnik o primopredaji dužnosti te izvješća komunalnog poduzeća "Park".

Ustvrdivši kako je proračun napregnut te da novu gradsku vlast čekaju neke obveze koje će trebati posložiti - od dogradnje doma za starije do niza drugih manjih projekata - novi buzetski gradonačelnik Damir Kajin kazao je kako je spreman razgovarati s poslodavcima, poljoprivrednicima i mjesnim odborima na području grada Buzeta.

"Dogovoreno je konstituiranje Gradskog vijeća Grada Buzeta 17. lipnja. Predsjednika vijeća daje Nezavisna lista Deana Prodana, a ostale funkcije u vijeću, potpredsjedničke, odnosno u odborima, također dogovaramo zajedno s tom Nezavisnom listom, te s IDS-om, jer nitko u ovom gradu ne smije biti zapostavljen, kao što neće biti ni privilegiran, ali niti diskriminiran", poručio je nezavisni na listi SDP-a Damir Kajin.

"Izbori su za nama, odradili smo primopredaju, okrenimo list, može se puno, ali samo s građanima, zaposlenicima i djelatnicima komunalnih službi i ustanova. Mi ne počinjemo ispočetka, nego nastavljamo tamo gdje su prethodne generacije stale", zaključio je Kajin.

Dosadašnji gradonačelnik Buzeta Siniša Žulić, koji je u gradskoj upravi bio tri mandata, prvi kao dogradonačelnik, a posljednja dva kao gradonačelnik, ocijenio je kako je zadnji mandat, što se javnih investicija tiče, zasigurno bio jedan od tri najplodonosnija u zadnjih sto godina u Gradu Buzetu te će ga biti teško nadmašiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:03